生日派對場地租用

生日派對場地

生日派對場地租用

生日派對場地租用

慶祝生日不少家長都會物色有趣的玩樂場地,精心佈置,讓孩子們有得玩有得食,盡興一番,當然不少得同朋友或者屋企人搵翻個生日派對場地開Party慶祝,如果你正在為找尋合適的生日會場地而煩惱,想給小朋友搞一個開心、難忘、愉快又特別的生日Party!

如果你都想舉行一個別開生面的慶祝派對WeSkate 就啱晒你, 即刻嚟攪個滾軸溜冰生日派對啦! 唔識踩Roller都唔緊要, 有教練即場指導, 大人細路都可以一齊開心下!

WeSkate 滾軸溜冰專門店位於屯門商業大廈,店內設有室內滾軸溜冰場,室內滾軸溜冰場場地鋪設專為滾軸溜冰設計的複合式膠地板,地面平整安全,場內更有軟墊防止小朋友撞到,場邊位置亦裝設扶手欄桿給初學者使用,全天候環境可避免日曬雨淋,全日冷氣開放,想安排一個與別不同小朋友生日會Roller Birthday Party, 又或唔想小朋友圍埋又玩手機, 生日派對包場就啱晒你!

如有任何疑問,歡迎 whatsapp /致電 9376 2073 或電郵 info@weskate.hk

WeSkate FB: https://www.facebook.com/WeSkate.hk
Weskate IG: https://www.instagram.com/weskate.hk/

Similar Posts